hej världen!

ojojoj va jag är dålig.. men de e typ jobbigt att ta upp en dator å logga in å hålla på varje gång man kommer på något som man ska skriva :P jaja! får kompencera med lite bilder!

Jag har skickat in ansökan till svenska skolan i kenya idag :D med ansökningsblankett, personligt brev och individuell studieplan. de ända som fattas nu är att dom ska säga ja, och att jag får skolpengen med mig såklart :/ eller åtminstonde får ett stipendium eller något..

just nu håller jag på att skriva ett till personligt brev.. till "nordjobb" där jag söker jobb tills nu i sommar. när jag skrivit de brevet e de klart å då har jag sökt jobb i typ 6 veckor i sommar i alla länderna i norden, ja förutom sverige då såklart :P så om jag får de + att ja kommer in i kenya.. då blir de inte mycket ni får se mig där hemma i sverige.. men ääh vad gör de, två år sammanlagt är ju inte så mycket av livet, ellerhur? :)

hm, funderar på vad för bilder jag ska dela med mig utav.. och kanske berätta lite om dom dagarna! jo de första får bli Cordoba.. tror jag skrev för länge sen att jag skulle dit, men det är iaf en MEGACOOL stad ca 2 timmar här ifrån funkan. den har en moske med en katedral INNUTI sig, haha låter grymt huh? nej men seriöst det var så jäkla ballt där! riktigt awesome, DOCK hade inte min kamera några baterier så de blev bara några få bilder men de får duga.



va bara tvungen å lägga upp den sista!! hehehe varsegod carro!

Sen tar vi väl en bild på frida från kvällen (förra helgen, carros sista dag i spaninen) då jag råkade säga att "i like black cock porn" vilket ledde till att australienarna mobba mig, och att jag och jokkmokk såv dubbelvikta på golvet av skratt..  POPCORN HETER DET OKEJ???!

nyktert!

Sen kan vi väl ta lördagkväll! vi börjar med några miniatyrer..

kunde inte bestämma vilka leggins/strumpbyxor men de vart dom andra för jag såg utt som en grönsak i dom första :P sen har vi en taggad maria, hoppandes i min säng!

Sen hoppa vi b-rudar på tåget, å så här snyggt kan de se ut

Sen hade vi bara massa kul å träffa lite peeps!



jahapp, sista då.. igår, söndag.. kom hem ca 07.00 gick å la mig 8 kanske, väckt ca 11 av marisa som frågade om jag skulle med till en jättestor park där de springer lösa, höns, kaniner, sköldpaddor med mera.. och picknicka med dom, å de e klart jag inte ville säga nej, det är ju megamysigt :) och här är lite bilder från det..

jag ser ut som ett mongo, men de gör inget för de gör patricia också :P

Marisa plockar fram picknicken medans patricia, pablo och pablete väntar med spänning! :)

nu måste jag skynda mig å publicera för 00.00 ska blogg.se uppdatera nått å då kommer allt fakka!

LOVE!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0