Amelia

Jag har lite tråkigt och tänkte att jag kunde med tiden fylla på en ny kategori, "vänner" där jag tänker skriva lite om vilka dom är och så vidare! kunde kanske bli till något kul, vem vet..

Den som får äran att inviga detta är Amelia!

Amelia är tjejen som "önskar att tiger woods vore hennes pappa så att hon kunde ha lite insestsex med honom".

Hon får migrän om hon inte dricker cola, hon är besatt utav just tiger woods och tycker att det är "elins" fel att han va otrogen, sen ska hon även gifta sig med henrik lundkvist (om han stavas så) hockeyspelaren.. hon har bland dom längsta äkta naglarna jag sett och dom målar hon glatt i världens alla färger.. MEN, dom måste matcha med hennes golfkjolar! hon är rädd för kylskåp, och har hemma i sverige ett eget smörpaket som står UTANFÖR kylen. hon är tokig i skinka, oliver, ost, eller i all mat rättare sagt!!  en av hennes största hobbysar förutom golf (som hon e grym på) är att bara vistas i ikea lokaler och i sommar ska hon åka till det första ikeat som öppnade och sova på hotell där ENDAST av den anledningen. om hon inte äter fem ostbågar innan hon flyger flygplan och håller i något föremål gjort av trä så kommer planet att störta och sen gör hon en rolig grej med sina ögon.. och intet att glömma, tjejen e helt tokig i rosa!! till och med hennes golfbollar är rosa!

ja hon har mycket skummt för sig, men det är just därför som man gillar henne, det går inte 10 minuter innan hon sagt något kul/skumt.. :D

jag lärde känna henne här ner i spanien på svenska skolan och i sverige bor hon i göteborg!

vill ni veta mer om henne och hennes fixideer kolla in hennes blogg :) http://swedishonionbhaji.blogg.se/

 

puss på rumpan!!


pirr i magen :D

iiiiiiiiih!!!!!! :D

okej, nyss så trodde jag att jag skulle dö i princip, för heelt plötsligt när jag höll på att redigera filmen som vi ska spela upp imorgon på svenskan så la imovie av..... fick panik.. men trots det så gick jag in på min mail medans jag väntade på att de skulle startas upp igen, HADE FÅTT MAIL FRÅN KENYA :'D iiiiiiiiiihihihi.. okej visst de stod inget om att ja skulle komma in eller så men iaf :D:D:D:D:D:D har lite damp nu.. SKITER FULLSTÄNDIGT I OM JAG FÅR GÖRA OM HELA SKITEN!! typ så, sen öppnades programet och allt var precis som det skulle :))) ibland bara älskar ag mac :')

å så pratade ja lite med jossankossan den bajskorven som är i costa rica IGEN!! skita ner sig kan hon göra!!

jag vet att klockan är halv tre, men eftesom jag är sjuk och har sovit hela dan så e jag inte tillräckligt trött för att sova ^^

dax att redigera klart nu vaaa? :)

seee yaa!  :)

taggad

om 8a dar åker jag till spÅÅÅÅÅREE!! :D jobbiga e bara att ja har den där jäkla inflamationen i foten.. men den SKA ha gått över tills dess, mer jobbigt är det att carro redan har skadat knät å kanske inte kan åka heller, men då får ja se till å åka me nån annan bara!! skönt de ska bli med lov redan!! den här terminen kommer gå så jäkla fort å de e sjuuukt awesome, händer typ nånting kul varje vecka i min kalender :D å just nu går plugget bra också iaf i dom ämnerna som jag läser med amelia :D haha tack tack tack !! :)


spanska med amelia den sköna!! :)))

Pratar men en cool chey, Nicole se llama!

japp.. här sitter jag och pratar med nicole på skype, å hon pratade nyss med carro i mobilen vilket var mycket kul!!! carro den fulla  jäveln :D

idag har jag haft mitt muntliga nationella prov i spanska, slutade med mvg!!!!!!! såå stolt är jag :D sen pluggade jag och amelia lite matte, så vi ligger före.. asså hör ni hur det låter? :D HELT SJUKT BRA!!!  sen så gick vi å köpte jordgubbar å mötte maria, viktor och evelina och satte oss på piren i solen.. mmmmysigt! den kom frida å alex å sen linda, lucas, linnea och grim också :) såå trevligt! sen gick vi in till stan å jag köpte mig två par skor för 5 euro :D galet! å en tröja å ett par extremt sköna jeans för 10 euro!!! RÄÄT nöjd chey hihiihihihi

näe nu så ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon bitti, faan asså jag hatar mornar!


Amelia den sköna!

lite gäng!

lägg märke till den snygga matchningen men bandage å balerinaskor!! JUSTE!! har glömt att säga att jag har en inflamation i nån random muskel, de e fett skönt! kan gå snyggt å så, ser absolut inte ut som om jag blivit påsatt i röven! som tur är finns mina vänner bandaget och voltaren! haha


god natt nu!

hejs!

Planer!

jag har funderat litegranna.. å har kommit fram till att det förmodligen pga huset som jag varot så mkt sjuk under hösten.. de e ju inte så kul! men jag tycker verkligen jättemycket om min värdfamilj och vill absolut inte byta, SAMTIDIGT som jag känner att de inte är värt att vara sjuk, att jag ändå ska stanna ett tag när skolan slutar och såklart att de vore skönt å ha något eget.. SÅ.. mina planer är att flytta till en lägenhet.. det vore ganska fett! helst skulle de vara till april typ, då isf en etta i en månad typ å sen maj, juni en större när carro e tillbaka!! mm, de vore inte helt fel.. men än så länge är det bara spekulationer, men vi får väl se :)

hilda hade tydligen spytt hela natten idag så jag vågade inte gå hem direkt efter skolan utifall hon va magsjuk.. å de vill man ju inte bli om man har spyfobi.. så jag stannade kvar i skolan och bakade två rulltårtor till min värdmamma :) mm mums, dom vart goda!!

nu ska jag göra lite te å sen sova tror jag, skönt att inte ha pluggat ett skit idag å inte haft nån stress över de heller!

bjuder äntligen på jullovsbilder!




Bild 1&2 är vi inne i gamla stan och fikar, eller påväg åtminnstonne ^^ det är linda, manú, rickard och ludde som ni skådat ;D hehe
Bild 3&4 är från när jag och bror min var ute å lekte lite i snön! mjaoo!
Bild 5 är ellen som åker snowboard bakom bilen och blir gasad!! haha har just varit i bruket och åkt litegranna å innan de såklart en klassisk pankaksbuffé hemma hos heijdarna :D
Bild 6 är den omtalade heijde, josse närmare bestämt, alltid lika bedårande chey hon!
Bild 7 en riktigt het closeup på ellen!!
Bild 8 ellen försöker fota oss alla tre på våran egna lilla afterski på max i barkaby ^^ och som sagt.. josse lyckas alltid! :)

PEACE BREEEEEHH!

hej världen!

ojojoj va jag är dålig.. men de e typ jobbigt att ta upp en dator å logga in å hålla på varje gång man kommer på något som man ska skriva :P jaja! får kompencera med lite bilder!

Jag har skickat in ansökan till svenska skolan i kenya idag :D med ansökningsblankett, personligt brev och individuell studieplan. de ända som fattas nu är att dom ska säga ja, och att jag får skolpengen med mig såklart :/ eller åtminstonde får ett stipendium eller något..

just nu håller jag på att skriva ett till personligt brev.. till "nordjobb" där jag söker jobb tills nu i sommar. när jag skrivit de brevet e de klart å då har jag sökt jobb i typ 6 veckor i sommar i alla länderna i norden, ja förutom sverige då såklart :P så om jag får de + att ja kommer in i kenya.. då blir de inte mycket ni får se mig där hemma i sverige.. men ääh vad gör de, två år sammanlagt är ju inte så mycket av livet, ellerhur? :)

hm, funderar på vad för bilder jag ska dela med mig utav.. och kanske berätta lite om dom dagarna! jo de första får bli Cordoba.. tror jag skrev för länge sen att jag skulle dit, men det är iaf en MEGACOOL stad ca 2 timmar här ifrån funkan. den har en moske med en katedral INNUTI sig, haha låter grymt huh? nej men seriöst det var så jäkla ballt där! riktigt awesome, DOCK hade inte min kamera några baterier så de blev bara några få bilder men de får duga.



va bara tvungen å lägga upp den sista!! hehehe varsegod carro!

Sen tar vi väl en bild på frida från kvällen (förra helgen, carros sista dag i spaninen) då jag råkade säga att "i like black cock porn" vilket ledde till att australienarna mobba mig, och att jag och jokkmokk såv dubbelvikta på golvet av skratt..  POPCORN HETER DET OKEJ???!

nyktert!

Sen kan vi väl ta lördagkväll! vi börjar med några miniatyrer..

kunde inte bestämma vilka leggins/strumpbyxor men de vart dom andra för jag såg utt som en grönsak i dom första :P sen har vi en taggad maria, hoppandes i min säng!

Sen hoppa vi b-rudar på tåget, å så här snyggt kan de se ut

Sen hade vi bara massa kul å träffa lite peeps!



jahapp, sista då.. igår, söndag.. kom hem ca 07.00 gick å la mig 8 kanske, väckt ca 11 av marisa som frågade om jag skulle med till en jättestor park där de springer lösa, höns, kaniner, sköldpaddor med mera.. och picknicka med dom, å de e klart jag inte ville säga nej, det är ju megamysigt :) och här är lite bilder från det..

jag ser ut som ett mongo, men de gör inget för de gör patricia också :P

Marisa plockar fram picknicken medans patricia, pablo och pablete väntar med spänning! :)

nu måste jag skynda mig å publicera för 00.00 ska blogg.se uppdatera nått å då kommer allt fakka!

LOVE!!

whoop whoop

hej hej hallåå! nu e de dax igen! jag är tillbaka! haha lite lycklig är jag för att laddaren funkade. :D ja tror att ja skiter i å berätta va som hänt :P de kommer väl när de kommer antar jag!

just nu så sitter jag på sammhälle b lektion, där det inte händer ett skit... som vanligt.. så jag sitter å kollar på baltazar på youtube istället :P sen e de historia och vetenskaplig uppsats som gäller, blää ja vet inte vad jag ska skriva om!!!!!

de börjar bli varmare här nu! när man är i solen är det riktigt skönt faktiskt, men på nätterna e de miinst lika kallt.. men snart lämnar jag spanien för en vecka :D för att jag ska minsann åka till åre å till carro på sportlovet :D så den 19e bär de av till oslo för å mellanlanda å sen till trondheim där carro hämtar mig :D :D gaaaalet de kommer bli! å sen åker ja hem den 26e igen! å då e de förhoppningsvis ännu varmare här! me gusta mucho!

den 15e februari så måste min ansökan vara inne hos svenska skolan i kenya! så de börjar bli lite bråttom med hur de blir med skolpengen! och påtal om det så sa mamma att 92an hälsade till mig genom hans mamma ;) hehe så hej hej utflyktskompiiiiiiis :D:D

nä nu blir de barbapappa istället!!

hejs

lo siento!

jag har inte haft någon datasladd så har inte haft någon dator på ett bra tag nu, men förhoppningsvis kommer en ny med posten idag och när den kommer så blir det uppdatering :) bara så ni vet!

puss å smek!

RSS 2.0