.

sitter på skolans takterass och steker lite, eller näe, jag lyssnar på musik och har engelska egentligen.. men de e sjukt varmt iaf!

FEETT!!

hade svenska skrivning imorse också.. ni vet den ja inte pluggade på igår. men de kändes som att det gick bra iaf!

besitos!

denna underbara dag!

jag vet inte riktigt varför men jag har bara älskar denna dag, aa eller måndag alltså! om ändå alla måndagar kunde va så bra!

jag gick till skolan imorse som vanligt, hade spanska prov som ja inte pluggat överdrivet mkt till om man säger så, men ändå lyckades jag få mvg!! sen skulle jag hålla ett retoriktal, som va klart men ja hade inte övat så mkt, men de visade sig att vi ska göra de nästa vecka istället, så då kommer jag hinna öva mer på de. efter det gick jag till eroski och köpte jordgubbar och gick sen ner till stranden.. mötte klara på vägen så hon följde med! efter en timme kom amelia och vi försökte plugga lite svenska men de gick inte så bra, men skit samma, var tvungen att njuta av dagen! låg där i några timmar!

ååå de ska va så varm och skönt hela veckan :D jippiiii!

men iaf! igår kollade jag på mitt konto och insåg att jag hade pengar, FAST ja inte fått in studiebidraget ännu, så då va ja ju bra tvungen å småshoppa lite haha.. äh jag skyller mitt småslösande på mina gener haha! varsegod mamma å pappa! :) hehe!

jag och amelia träffade på madde och linnea i stan med så vi gick å fikade lite med dom, och sen vid typ halv 9, 9 nångång så gick jag och amelia och köpte burrito till middag, riktigt smarrigt !! :O

efter det gick jag förbi jokki, fritti å linda på vägen hem, men ja fastnade några timmar, de sjuka/braiga va att ja gick därifrån typ 11 å jag hade bara shorts och tee! :D:D sooommaaaarvärme :)


min nya snygga keps 15 euro! :D
sen vart det även; två linnen ca 19 euro, två solbrillor 8 euro, tofflor 4 euro, nagelfilar 2 euro, två lådor till lägenheten ca 5 euro! sen ett halvt par skor för 10 euro ^^ eller jag och amelia köpte dom tillsammans nämligen, hihi!
gaaalet nöjd!

sen vart de facebook istället för plugg vilket va mindra bra men de får va så nån gång ibland, å jag skattade iaf och jag mår allmänt bra och ällt känns bara sådär underbart! å bokat biljetter till BARCELONAAA har jag också gjort :D 20-24 maj! å på fredag flyttar jag och den 9e åker jg till KRAKOOOW :D mitt liv leker! :)

besitos para vosotros!!

tja från toaletten!

eftersom jag har sånn extrem separationsångest från min dator så följer den med mig in på toaletten!! mycket smidigt, då kan man plugga, blogga å facebooka lite extra liksom ! inge fel med de!!


såhär kul (ful) har jag sett ut! då vet ni.. p&l 09 hehe

nu ska ja skita klart !!!! hejssss! hehehehehehee

VILL HA!!!

jag gick in å kolla rean på junkyard.. vilket INTE va så smart.. ja vill ju ha typ allting som vanligt..





















drägglar lite här borta..
tur att man är så rik så man kan köpa allt detta.. eller?

ciaoooo!

skor vill man ju me ha..

och nästa par som ska införskaffas blir ett par nike har ja kommit fram till!











Äta upp dom? ja tack!

sen vill ja ha dessa lurar å hatt också men sålänge så nöjer ja mig med mina fina budget alternativ :)





önska mig lycka till inför mitt ma prov som ja har imorgon bitti!

God natt!

onsdag

hejsan hallojsan! tänkte säga att det var en helt vanlig skoldag idag men de va de ju inte.. hade typ inga lektioner för dom som läser cultura eller svenska med ann (satmaran själv) skulle på utflykt till Alhambra.. vilket e typ alla (utom jag) så vi va inte så många på våra lektioner, eller rättare sagt nätan inga alls dåråå så vi "sket" lite i dom typ.. jag kunde ju ha använt dagen till nått nyttigt som till exempel att plugga men nej nej.. jag satt å skypeade med en spårad carro istället.. sen så följde jag med frida för hon skulle köpa en mp3 så hon hade nått å lyssna på. de slutade såhär:


en hatt, 5 par coola strumpor, en låda, och två typ "nessesärer" som ja tänkte ha saker i och ett par hörlurar för endast 19,90 euro!! mm me encanta DUNNESTORE!! haha

sen dess har ja kommit hem, träffat söta lilla patricia som kom hem från sjukhuset idag, berättat för min värdmamma att jag ska flytta (VILKET JAG GÖR OM TYP EN VECKAAAAA :D), pluggat matte inför mitt prov imorgon och städat mitt rum! å nu ska ja hoppa in i duschen innan ja lägger mig och antingen kollar på serie eller pluggar lite till.. OCH målar mina naglar!!

puss på låret!

19.57



för tillfället är det den sär låten som snurrar! den känns så rätt.. övar lite på engelskaglosor också!

hejs!

!

ber om ursäkt för mitt förra, otydliga inlägg! min värdsyster ligger nämligen inne på sjukhus och har opererats för hjärntumör.. och det var lite kaotiskt här hemma då, därav blev det inget mer skrivande före helgen!

sen att de inte blev något skrivet i helgen var av en betydligt roligare anledning :D jag har varit i sierra nevada hela helgen :D guuu så underbart! och för att citera maria; "den här helgen har varit definitionen utav VÄRT" och de kan jag hålla med om ! 

idag har jag varit 19 år i 5 dagar och jag måste säga att jag bara sååå mkt känner mig ett år äldre än för en vecka sen... eller? haha

kan inte påstå att de var den röjigaste födelsedagen i mitt liv haha :P de vart lite glass längs strandpromenaden och sen marängswiss (hur fan stavas de :O) å flickan som leker med med elden hemma hos amelia på kvällen, skulle ju upp typ halv 5 i fredags för att åka till sierra så de va lagom :)

söta små vänner jag har :)) men då e bara frågan... vart? kinderna igen, en genom "halva" läppen eller typ industrian och tragus (stav genom örat och en i lilla flärpen) 

lite pics från sierra :D varsee!!

eeh najs solnedgång från terassen!

en stencool linda i backen!

elevrådsordföranden röker på afterskiiiiin :O (johan) hehe

en philip på afterskiiiin!

FETT COOLAA.. eller?

porr på torget!

jokki har en asfet burton lipstick bräda!! :)

oj nu e klockan redan kvart över 6 :O måste plugga..

tjingiling!

tänker på dig!

idag har jag inte/tänker jag inte lägga ner mer energi på bloggen än dehär inlägget!

det är mycket viktigare saker jag är tvungen att tänka på idag!

skriver igen imorgon! puss!


Idag går tankarna till dig Patricia! det förtjänar du! <3

kladdkaka!

dåliga nyheter.. patricia är inlagg de kommande 2-3 dagarna, men på ett sätt så är det ju bra så dom kan ta reda på vad det är.. så inatt så ska pablo grande sova där med henne. barnvakteriet gick bra, pablito pluggade på ganska bra iaf, sen vart det en omgång med fia med knuff sen kom stora pablo hem och hämtade grejer till henne, och så åkte pablito med å hälsade på å så kommer han väl hem med marisa om ett tag antar jag.. stackars stackars liten!

hilda och jag har plockat ur å i diskmaskinen å så har vi bakat en kladdkaka också, tänkte laga middag men nu vet vi ju inte om dom kommer hem å äter så de får bli en annan dag!


våran e minst lika fin :)
nu e amelia här, hon kunde inte motstå kladdkaka haha!! så nu blir de lite plugg antar jag :)

Moa-Li.

pobrecita :(

min värdsyster har en längre tid varit sjuk, hon spyr ca en gång om dagen (och nej, hon är inte gravid hon är 7 år gammal) och dom vet inte vad det är för fel på henne.. har varit hos doktorn men där säger dom bara att allt ser bra ut.. sen har vi funderat på om hon gör det för att slippa gå i skolan för hon är utanför pch det är mkt rimligt men då skulle hon väl inte mitt på lördag dag spy ner hela bilen när dom kör mig till flygplatsen? (men direkt efter kan hon skratta igen :S) men de ligger ändå nått i de, hon har tydligen börjat skaka också, eler liksom att hon är skakig på händerna typ.. hon mår nog inte så bra stackarn :/

men iaf, det har varit bra nu i någon vecka, tills igår... hon hade tydligen spytt flera gånger igår kväll och i natt. och idag så kunde hon inte gå, hennes ben bara viker sig.. jag blir på riktigt jätteorolig, tycker att det är så konstigt alltihop..

men så nu åkte dom iaf till sjukhuset i marbella, marisa kom in och sa att dom skulle köra pablito till farmor men ja sa att de va lugnt, han kan ju vahemma med oss :) då vart hon jätteglad :) så nu sitter jag här i vardagsrummet och håller på med min dator, pablo pluggar engelska verb och hilda fysik.. så jag tar väl fram min spanska som jag har prov på imorgon :)

aa juste, antar att marisar kareoke planer inte bir av då heller :/ stackarn!!

puss

hihihi

är nu hemma igen, har varit i skolan hela dagen i princip, de va inte så många där men de va mysigt ändå, jag, ameli pch johan bakade scones å åt me smör, sylt å ost mm lisa va med också! sen satt jag och kollade runt på nätet å mailade litegranna och så.. de kom förbi nåra lite då och då men inte mkt, satt å inne på lisas kontor och pratade lite strunt och sen vart klockan 8a så då pasade vi på att kolla på melodifestivalen. då va även moa, siri och madde där.. dock ingen höjdare haha, laggade hela tiden verkligen haha men de gjorde inte så mkt, vi hade ju chips å annat smarrit hehe :) sen vilka de va som va me och vem som vann intresserade mig inte vidare mkt, de va trevligt iaf!

sen gick jag hem och familjen hade bara ätit mc donalds så ja värmde en cheeze burgare å lite pommes och gick in till hilda å åt..

nu sitter jag bara här i hennes rum, facebookar och håller koll i mailen bara.. kanske ska ge mig på ett till avsnitt av one tree hill.. jag har faktiskt fastnat nu.. visste att ja inte skulle börja haha.. ja ja, snart kanske jag kan hänge med i folks diskusioner om alla serier på tv.. å inte va lika ovetande som innan, har bara typ 7 säsonger kvar innan ja kan börja med nått annat -.- haha äh antar att de också kan få räknas in bland allmänbildningen.. eller?  haha


dehär längtar ja efter! veckan innan lovet va de såhär skönt så kommer man tillbaka en vecka senare kommer man tillbaka till regn å slem typ!! OGILLA!

jaja gonatt på er!

.

mmm de e inte alls som sitter i skolan en lördag bara sådär.. näe verkligen inte, faktist bara jag amelia och johan hittills ^^

men vi sitter här med varsinn data och äter popcorn.. mums, sen blir det scones bakning och förhoppningsvis lite fler folk :)



pussen


blöt? nä, inte ett dugg faktiskt!

självklart begav man sig ut i det värsta tänkbara vädret.. oska, blixtar och massa regn.. för de va såhär:

amelia var här och höll mig sällskap denna urtråkiga kväll, vi kollade på film, åt massa söta saker som godis, donut, chips, cola cao juice mm och kollade på burlesque å så fick ja för mig att sätta på mig mina megaskor och leka lite så de gjorde jag!! hilda va inte hemma och det började spöregna så jag tänkte erbjuda amelia hildas säng.. sen så ringer lilla johan........... han hade glömt sina hemnycklar (han bor med amelia) och skulle inte kunna komma in utan henne..
och jag hade tidigare lovat att följa henne hem så de e klart ja gjorde :) lånade ut en jacka å fick för mig att jag hade sett något som liknade en regnjacka i garderoben så jag gick och kollade.. de va de mest värda nånnsin :O de visade sig vara en lång regnrock och på luvan va de som genomskinlig plast också så man kunde ha den nerdrager och ändå se ut.

med den och mina gummistövlar var jag redo för en promenad fram och tillbaka på ca 1 timme!

när vi kom fram till amelia började det såklart blixtra och oska också, men blöt va jag minsann inte!! de va bra att de blixtrade för då såg man vägen mycket bättre :D hehe dock vart ja lite skraj en gång när jag gick å var djupt inne i mina tankar när oskan knackar mig på axeln haha men de gick snabbt över..

de där med att klä sig efter väder har verkligen fått en ny betydelse, jag va snustorr när ja klev innanför dörren, å varm va jag också, eller är.. ligger här i min säng och ska sova tänkte jag, å de e nästan så ja svettas, fett skönt att inte frysa!

ja, nä.. nu ska jag nog sova faktiskt.. klockan är kvart över 4 och imorgon ska vi till skolan och baka lite eller något! regnar de tvekar ja inte på att ta den kappan, spelar ingen roll hur ful den är!!

 

puss på nosen!


waaaaaazuuup??

http://open.spotify.com/track/2LbX07MEzqnCxOPcGAHza9

de e de som händeeeeer!!

å så har jag nästan blivit med lägenhet :D:D vi ska bara signa papper wohoo :D hoppas de inte strular nu... :))

näe nu ska ja va sosial men amelia den sköna å så ska vi äta crema de verduras.... muuuums (A)


puss å snusk!

hej igen!

en liten uppdate på hur de ser ut här nere i spanien just nu.. jag sitter på min historia lektion å inte lyssnar på vad som sägs för jag anser att de e rätt så oviktigt.. de regnar hela tiden just nu, har regnat sen jag kom tillbaka från åre och sportlovet och de kommer regna ännu fler dagar.. vi skulle egentligen varit i sierra nevada och åkt skidor och snowboard idag men de va för dåligt väder så de ställdes in och sköts upp till nästa vecka, så vi får hoppas att det är bättre väder då..

eftersom det alltid är svårt att börja skriva när man inte skrivit på lång tid så e de nog ingen ide att ja försöker att berätta allt, de kommer väl lite allt eftersom antar jag :)

kan säga att förra lördagen va vi på carneval i cadiz den e typ störst i europa eller nått sånt, hade förväntat mig att de skulle va jätte kul men de kan ja inte påstå att de va.. haha visst de va meeega stort men de va riktigt vidrigt om ja ska va ärlig haha, vi åkte dit så vi va där kl 6 på kvällen å bussen åkte tillbaka kl 6 på morgonen sen.. klart ja fatta att de skulle va mkt supande men de va verkligen extremt, de va blött på hela marken RIKTIGT blött å de hade inte regnat vilket betyder att de va kiss, spya å sprit.. de föll inte riktigt i min smak, ja vet inte om de va för att ja inte va tillräckligt full eller om de bara va ja som va mesig men fy..... men de va kul å se ändå å vägen dit å allt sånt va kul :)







ja här e bara några få av alla utklädnader som fanns där.. men nu ska ja nog dra :P

hejssvejs

RSS 2.0