va gör jag nu?

vaknade just av att marisa kommer in och säger att vi inte har något vatten.......................... jag ska ju duscha nu.. får ligga kvar i sängen en stund till och hoppas att de kommer tillbaka snart.. känner mig lite bättre idag också, hostan e inte borta men i övrigt mår ja bättre så de blir skola iaf med klassråd, lunch, digitalt skapande och spanska!

seeeeeeee ya!

tar mig i kragen!

jahapp, onsdag kväll nu då.. jag är fortfarande sjuk men kände att de va dags att ta tag i mig själv.. rummet såg ut som kaos så ja började plocka lite å så tänkte jag att ja kunde ge mig på ett försök att blogga lite..


jag vet inte om jag berättat de men jag och hilda har kommit på en liten tävling, äckligast bild under året vinner! vi har dock inte kommit på va man ska vinna så vi e öppna för förslag!

jag har ju kört paintball i helgen också.. ett fint blåmärke på armen vart de me, syntes inte så bra på kort så fick bli en bild på helutrustade rickard och mig ^^

snäll kille körde oss till stranden där ifrån bergen i sin skåpbil.. snälla ignorera att jag ser ut som ett äckel!! TACK :D simon i mitten och emil som gjorde endel av min arm blå!

nu proar dom att de e middag, skriver kanske sen :)

adioos!

eller så orkar ja inte de!

hej, ja har gått å blivit sjuk så ja orkar inte skriva nått! tar de när ja orkar :)

adiooooos

aaa

jag tänkte skriva ett trött litet inlägg. jag sov nyss hela harry potter 4 - den flammande bägaren, här hos rickard. när jag vaknade va alla nere på rickards uteplats så jag gick lite förvirrat dit.. snodde ett par strumpor i hans garderob hans storlek 46or vart som knästrumpor på mig men de e najs haha. ska väl kanske gå ut å lägga mig i hans härliga utesoffa :D de e varmare ute än innne å jag fryser så jag gör nog de!

jag får skriva imorgon igen helt enkelt för nu somnar jag snart på tangentbordet!

peace!

aj min arm!

jag har lite ont i armen.. fick nåra skott där som träffade fin fint.. he he! men ja hinner/orkar inte skriva idag men imorgon e de ju söndag så jag lär ju slappa hemma då typ, iaf efter eventuellt strandbesök.. men då kan ni få lite bilder från veckan å så :) kisses!

go å gla'

vill absolut inte lämna sängen just nu................ men de måste ja för nu e de fan painball som gäller!!!! nu kör vi! ses sen :)

tjej i nöd!

kom just hem!!! härliiiittt! hoppades på att få prata lite men icke sa nicke! (känn dig träffad) försökte nyss (innan vi tog taxi) hjälpa en tjej/tant/kvinna/vet inte(!) för hon satt helt medvetslöd på en bänk.. vi va många å alla verkade bry sig.. polisen e ju överallt så vi vinkade till oss nåra för att dom lär ju veta vad man ska göra.. nåra andra ringde ambulans. polisen kollade hennes identidet (legget) å när dom såg att hon va spansk stanna dom kvar.. helt säker på att dom inte gjort de annars !!!!! nu måste ja gå å borsta mina tänder, ta en brustablett å en järntablett så ja kan få sova sen.. paintball imorgon kl 111 så ja ska gå upp kl 9! seeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaah

hejhejhallåå

god natt alla!! kom hem för ca halvtimme sen och nu ska jag sova så jag orkar gå till skolan imorgon! vi gick iaf till en pizzeria och åt lite granna sen gick vi bara runt i stan innan vi kom på att vi ville ha glass men de va lite försent så de får bli imorgon eller så :)

vi hade en skön pratstund under tiden vi gick hem jag hilda och johanna!  sånt kan man behöva.. ville inte riktigt sluta prata så vi stod utanför johannas hur en stund inna jag och hilda tog oss vidare hem, kändes som en to be continued på de, kanske fortsätter redan imorgon :)


skypeade med min vän caroline för några dar en å då skickade hon massa gamla bilder, bland annat denna! hade precis klippt av mig mitt långa hår här.. dagen innan julavslutningen i 8an alltså nästan fyra år sen.. sen att jag ser ful ut får man ju då stå ut med men ja tyckte att håret såg rätt bra ut måste ja säga!!

hasta mañana!

bildfattigt!

hemma sen någon timme sen? eh vet inte när ja kom hem men ändå.. påvägen hem stannade vi å köpte en sak som jag inte kan berätta ännu och nya brillor eftersom ja satte mig på mina egna.. i en typ kinesaffär ursäkta uttrycket men de e kineser som har dom å dom e aas billiga å mest skräp i ^^ men de låg ett par gröna solisar där som ropade på mig.. kostade 3.95 euro bara så de va de lätt värt! när jag å hilda kom hem så bestämde vi oss för att för engångsskull kolla på tv med familjen! på skanska då såklart, men vi hade tur, för de va inte dubbat iaf :D ja tog dit datan å satte igång photo booth.. om de va en bra eller dålig ide har ja inte bestämt mig för ännu haha.. pablo å patricia vart iaf galna så nu har ja tusen kort på dom!!

nu borde ja hoppa in i duschen för senare ska vi ut å äta för johanna fyller 18 idag :D:D:D wooho grattis :) taxi hem? haha.  i övrigt e jag bara nöjd med att jag hoppa av svenskan så ja slipper den nu.. börjar i jul med den istället skönt skönt, annars skola som vanligt imorgon!

söta syskon :)

hörs sen! adios!

ÅNGEST!!!!!

ej fy faaan va ill jag mår nu.. tryckte i min massa kladdkaka, eller bara kladd snarare...... vi va så många så man fick typ slåss för å få nått så man märkte inte när man vart mätt.. och nu ska jag orka gå hem också.. för jag mitt snille glömde mina nycklar hemma imorse och hilda också.. så när vi tryckt ihop låset kom vi på de... helst av allt vill jag typ baa spy för jag är så extremt mätt, synd bara att jag har spyfobi -.- så ja strutar nog i de.. seeeeeee you later!

ciao!!

KLADDKAKA!

sitter i skolan.. varti nte så mkt stranddag.. bara liiite! men nu spöregnar de så vi bakade kladdkaka istället.. nu måste ja pringa äta av den :O:O:O:O:OO:O

gooooooodermorgon!

mina ögon är grusiga å jag är skithungrig.. vi ska ha stranddag med skolan å livrädda å skit men de e typ grått ute och om de regnar ställs de in. och de pallar man ju inte för då måste man ju ha lektioner :O haha jag har knappt klätt på min än å ska dra om 10 min så ja måste göra de nu så ja hinner äta å packa ner skolsaker utifall de inte blir av..

baj baj!

Kortkort!

tänkte vara kortfattad idag för jag är så jääääävla trött :O  skola-> samhäll, historia och spanSka.. sen vart de stranden i några timmar och jag lyckades få en hel del färg på ryggen.. har sand i mina skolböcker för vi försökte plugga men de gick sådär måste ja säga.. vart att vi spelade kort å lekte en ninjalek som gick ut på att man skulle slå varandra på händerna.. funny! cykla hem å ducha, satte på datan å åt lite mat.. HAHA fisk med chips ^^ har nu läst nåra sidor svenska men ja e alldelles för trött, borde fortsätta för ja kommer inte hinna pugga så mkt inorgon för vi ska ut å äta middag tror jag för johanna (som bor nära mig) fyller år :) men nu blir de nog lite idoltitt på tv4play innan ja somnar bara.. imorgon ska jag försöka skriva nått annat än vad jag gör ^^ vet dock inte va jag ska skriva!! kom gärna med förslag på vad ni vill läsa.. så jag kan hålla de här med skrivandet nu..

NINJALEK! på bilden: caroline, jag, manú, edvin, hilda, klara, johan och rickard! aa å så e johanna bakom caroline!

avancerad lek dedär!

juste.. jag satte mig på mina sweetbrillor idag så dom gick av! :((((((( men men, sånt e livet

puss å godnatt!

ännu en till dag i mitt oerhört intressanta liv!!

hur ska ja börja detta inlägg då?  eller så skiter ja i å börja.. kan ju säga att mina ben, eller vader å smalben e typ helt blåa, min cykel tar livet av dom ^^ cykeln fick dock vila idag, har typ pyspunka på framhjulet.. haha försök föreställa er hur jag på min brillianta spanska förklarade de för min värdmamma igår.. FYFAAN va vi garva asså!! ja sa typ först att de inte fanns luft bara å då fråga hon ja fått punka typ genom att demonstrera ett punka ljud typ, aa men ni fattar nog ^^ å mig svar va : no, more like; pffffffssssssssssss!! då hon typ ropa på sin man å så skratta alla åt mig.. ganska kul!! men de va inte bara mig dom skratta åt, hilda skulle förklara att hon ska dyka i helgen, hon höll för näsa å mun å så körde hon typ en sånn där gammal dans typ, de va nästan roligare haha.

men iaf! jag hade bara engelska å svenska idag så jag slutade redan vid 12.10 då gick jag å växlade in mina svenska pengar för att få de gjort, tänkte att jag skulle gå tillbaka till skolan å plugga svenska efter det men när jag kom tillbaka dit så va jag så trött att jag bara satt å typ stirra ut i luften, fick inte ett skit gjort.. ja satt å prata med lite folk å så med och linda lekte påskkärring/nunna/smurf/ jag vet inte!! (bild) ja satt där till typ tjogo över tre (och han trycka i mig nästan ett helt kakpaket.. skam!!) då vi gick några stycken å skulle fika på ett skandinaviskt café som typ inte hade nått speciellt svenskt förutom menyn och att priserna va högre.. men men.. mysigt iaf, satt där till typ fem, sen gick vi lite längs stranden bara.. jag orkade inte gå hem typ men sen gjorde jag sällskap hem med en tjej som bor nära mig.

ja å nu sitter jag här, IGEN! å berättar massa meningslösa saker om min dag, men det verkar ju som att de går hem iaf eftersom de e en hel del som läser såfort jag lägger upp nått å de e ju alltid trevligt :OOOOO haha. ska försöka slå migsjälv lite så ja orkar plugga innan maten för sen e man ju helt körd typ.. önska mig lycka till :)

ja, här har vi då linda aka nunna...

de va iaf gott med muffins!

dagsåsäga heeeeeeeeeeeeidåå!

jaaaahapp!

idag började jag som sagt med idrott klockan 9.00 men de va inte allt för jobbigt.. de jobbiga va väl att cykla till skolan utan luft i däcket ^^ sen hade jag håltimme så jag passade på att läsa om england på medeltiden typ.. svenska läxa tills fredag iaf. seen va de lunch, ingen höjdare men de går att äta ändå tycker jag.. efter de så hade jag spanska, eeeeller? eller jo de hade jag, typ lätt eftersom jag går i en steg 1/2 grupp och jag redan TYP läst steg 1.. efter de så va de ind. val, retorik har jag. och för dom som inte vet vad det är så betyder de typ, vältalighet/talarkonst tyyyp!! så ja ska lära mig att få folk å lyssna på mig i princip, eller iaf hur man ska kunna förmedla budskap på bra sätt å så.. jag tycker iaf att den verkar kul :) efter det så stannade jag och nåra tjejer i min klass kvar för att göra klart ett arbete i samhällskunskapen å de fick vi gjort så då slapp man tänka på de me! sen tänkte ja växla lite svenska pengar jag hade med mig men allt hade siesta stängt så jag åkte hem.. aa å hemma då, jo jag pluggade lite till :D de vart att göra en retorik uppgift som e till nästa måndag men jag hade inget å göra så jag passade på, å så ströpluggade jag lite spanska också, eller typ lekte lite i ett program på datan men ändå!!

Ni som känner mig vet ju hur bra (!) jag är på att plugga i vanliga fall? elleeer? men de har faktiskt varit jättelätt att bara komma in i att göra de på en gång så man slipper de sen å de känns awesome måste jag säga, kanske kan få in alla uppgifter som ska in i år då kanske.. haha

jag har till och med hunnit sova en stund, ätit middag, skrattat åt mitt, hildas och marisas (värdmamma) kroppsspråk... de e extremt kul när vi försöker göra så vi förstår varandra! och så har ja gjort ett armband me å nu tänkte ja gå å göra mig iordning och läsa lite bok.. och intet att glömma har jag ju självklart suttit vid fejjan också haha.. FETT PRODUKTIV!! wiiiiiii!


armbandet jag nyss gjorde!! de vart ganska coolt!

¡Hasta mañana!

känner jag dig? är du sd? snälla säg upp kontakten med mig så slipper ja göra de!!!!

happ, nöjd med att jag är i spanien iaf ett år av de fyra kommande... ja fattar verkligen inte vad man som sverigedemokrat tänker med? ni kanske inte fattar va ja tänker med heller men ärligt skiter jag i de.. herregud, patetiskst jävla land? och lägre skatter kan dra åt skogen!! ja betalar gärna skatt för att mina medmänniskor om de skulle va så.. ja e arg! btw, ja kan ärligt inte se vad mona gjort som tydligen e så extremt? kommentera gärna de, vore kul å höra! jag röstade på miljöpartiet å de står ja för.. just nu tycker jag att miljön e de vi behöver fokusera mest på sen om ja röstade rätt eller inte vet ja ju inte än men de återstår å se.. sen så har dom ju en ganska bra nerladdningspolitik jämfört me andra.. äh vafan vem bryr sig om va ja tycker :P

idag har jag iaf chiiiiiiillat galet typ.. gick upp vid ett å åt lite sen låg ja å läste en stund, käka lunch vid halv tre kanske sen gick ja å hilda ner til stranden å låg där tills solen gick ner typ, då gick vi å träffade rickard, drack milkshake å chilla lite till ^^ gick hem vid halv 10 å åt middag sen efter de har ja bara duchat å valvakat mig, ska väl snart lägga mig kanke.. skola imorgon kl 9, idrott står på schemat.. plugga lite kanske.. ta de väldigt lugnt bara. skönt :)))))

va ska vi ha för bild idag då? hm..

de fick bli en bild på min katt (även kallad monsterkatten pga hans storlek). om de inte e nån som kan ta han så kommer han få avlivas, för han kan inte flytta med till vårt nya hus :(((

de va väl allt för idag antar jag ^^
GOD NATT PEEPZ

skiiiiiter it'!

jahapp, ja har skyllt på att ja vill få blogger klar men ja vet inte hur ja vill ha den så nu skriver ja iaf :)
en summé av tiden kanske vore nått?
jahapp, va hade hänt sist ja skrev, typ ingenting haha nä men de va min första skoldag å nu har ja gått två veckor i skola redan :O sjukt fort de går, ojojoj! dom första tre dagarna så va de mest intruduktion av skolan å typ lära-känna-varandra dagar, hade typ idrottsdag på stranden å i elola som vi kommer ha idrott i ibland :) å så vi valt ind. val och jag har retorik och digitalt skapande vilket nog kommer bli bra :)torsdagen va en "vanlig" skoldag fast vi gjorde inget så ändå inte, å si gick vi "stadsvandring" i stan me ^^ fast ja å hilda hade redan gått typ till alla dom ställena med rickard, manú å lukas dan innan typ när vi va ute sp de va rätt ovärt! fredagen var mer normal om ja mins rätt å vi hade lektioner, eller näe vi hade feeeta sovmorgonen bara för vår historia/sam lärare skulle iväg å rösta me dom som behövde göra de, men svenska å engelska hade vi iaf.. å bajs tråkig läxa att läsa massa texter från medeltiden å de sög, så ska vi ha de till varje fredag, å prata om de i klassen me å utifrån de man säger så kommer hon typ sätta betyg å så får vi om vi känner att vi inte visat tillräckligt ha frivilliga prov typ.. sen har ja vart å kollat in "mira mar" stans shopping center där dom även har bio på engelska, typ 3 filmer men alltid nått :) å dom har nåra affärer jag inte borde gå in i men som jag verkligen inte kan hålla mig ifrån... JAG KOMMER BLI PANK!! haha, bara massa najs snow/skate/streat/sufs kläder :D me like! å utanför ligger såklart skateparken.. inte helt fel ^^ fredag kväll vart de utgång, eller ja, vi träffades massa människor från skolan på stranden å sen drog oss in mot stan, å innan de va vi nåra hemma hos conny från hildas klass, trevlig kväll för oss som inte spydde (känn er träffade) haha. lördag hemma å dega söndag stranden.. happ de va första veckan.. andra veckan då? heeeeelt vanlig skolvecka verkligen, dock gick den jäävligt fort.. men vi har inte fått böcker å så i alla ämnen än så de känns inte som om vi kommit igång på riktigt ännu men antar att de kommer. *suck* lite stranden efter skolan, lite plugg, lite träffa kompisar å deg hemma vid datan typ. sen vart de fredag igår igen å då va jag, hilda, lukas å manú först hemma hos rickard (rickard går i hildas klass å lukas å manú i min) å chilla galet nåra timmar, ja å hilda gick dit å vi mötte lukas på vägen, sen visade de sig att rickard bodde, enligt mig, så högt upp på ett berg man kan bo ^^ så ja typ höll på dö av utmattning påvägen upp :P men de visade sig va värt de för han bodde så sjukt najs, höru de rickard :P värsta utsikten å allt :D juste får inkte glömmas: nya grejen är choklad diggestiv och hambugerost i kombo!! haha har ätit de nåra ggr nu å de e fan gott haha. sen drog vi hem till en i skolan å chilla galet nåra timmar till, föra lite med spel typ å så sen skulle vi dra ner mot stan men vi kunde inte bestämma vart vi skulle gå så de vart lite barer här å där typ innan vi vart hungringa, gick å käka burrito och åkte hem :) träffade lite spaniorer också, borde göras mera så ja kan lära mig språket nångång :P å till sist då, idag så degade ja å hilda hemma, ja kollade lite idol å så låg vi på solterassen en stund sen kolla ja lite mer idol sen gick vi å åt glass med edvin som bor jätte nära oss å nu ligger ja här å har kämpat med detta extrema inlägg ^^ lite bilder på hur de varit ska ni få också :) sen får de va nog! hihi

strandliv :)

kvällen då vi guck junt i stan :)

de finns även affärer i miramar sot säljer massa kul/skumma saker, här e bara ett litet smakprov!!

strandliv igen :)

utsikten från rickard!!!!!!!

även detta e hos rickard, vi va tvugna att inviga hildas drickglasögon men just här äter ja den legendariska choklad diggestiven och osten :D

nu får de va nog på riktigt.. Godnatt :)

PEACE!!

halloo

ja som ni märkt så håller henkethaaaman på att fixa lite.. ja orkar inte lägga upp nått då så hasta luego!

Hehe

Nu ska jag (bögus) fixa bloggen va.. Kanske ser lite märkligt ut ibland, men det är enbart för att jag håller på och fixar. PUSS

ja tycker inte om att hitta på rubriker!

jahapp, idag va min första skoldag här i spanien! eller skoldag å skoldag info å så snarare, träffa klassen å dom andra i skolan typ.. bland annat alla söta småbarn haha.. för vi går ju alla från förskolan upp till gymnasiet i samma bygnad, de e ganska coolt ^^ ja fick mitt egna schema å så, kom på nu att ja kunde tagit kort på de så ni får se men ja kanske gör de imorgon :) men de verkar ändå fett slappt, börjar 9 varje dag utom torsdagar för då börjar jag 11 sen slutar jag 14:15, 12:10, 12:10/13:10 (vet ej än), 14:40 och 15:20... skönt eller vad? :D stranden säger ja bara!!!!! imorgon ska vi typ tävla nere på stranden å sen till idrottshallen å tävla lite där sen slutar vi och då ska jag hinna fixa telefon åt två amigos för att ja e den ända tvåan som e 18 typ. sen blir de väl stranden igen antar ja, "riktiga" skolan börjar i princip på måndag så de e galet bra!
Jahapp! idag förutom skolan så gick vi till stranden, jättemånga från skolan, låg där ett tag, badade å solade å så, sen gick nåra av oss och satte oss på en typ brittisk restaurang å chilla lite ( å nu får vi se vad marika tycker om detta...) tog en öl och gick sen ner å tog ett sista dopp innan vi gick hem å åt middag.. man blir verkligen trött av solen.. så de är när den går ner man orkar göra nått så nyss va jag, erica (från min klass) och johanna (paralell klass) och åt glass/drack milkshake på ett ställe som ligger jätte nära våra familjer.. typ där vi kommer hänga när vi inte orkar gå ner till stan eller stranden ^^för de e ju sååå långt haha.. de va där ja va igår kväll också, då va vi; jag, hilda, erica, johanna, en till johanna från skolan, och malin också skolan då såklart :)

Inte så bra bild men ja hade nästan inge batteri på kameran. det är iaf erica till vänster å johanna till högen :)

Nu e ja trött å ska sova! Henke är seg!!!!!!!! hoppas du ser de ^^ moahaha..

Dormir bien amigos!

me gusta!

JAG OCH HILDA HAR KÖPT VÄRLDENS COOLASTE CYKEL!!!!!!!! så e de bara. vi började dagen med att äta vitt rostbröd och nån slaskigt yoghurt (stavas de så? :O) haha men vi åt därimot den asgoa, ludna persikan som dom har i trädgården också så de va ju nice :D sen åkte vi för att hitta en cykel för marisa har redan en cykel som vi får använda men de behövdes ju en till.. de tog en stund innan vi hitta vår ögonsten (^^) men de va de gaaaranterat värt! vi hittade den på nån marknad av nått slag och de va typ britter som sålde den så marisa va inte till så stor hjälp utan de va hilda som skötte snacket haha. sen har vi gått runt lite till olika supermarkader typ å införskaffat lite småsaker typ. sen vid två tog vi oss ner till stranden, marisa körde ner oss dit för hon skulle komma dit lite senare.. så vi vi hängde på stranden från två till halv sju nångång, vi hade fått med oss typ baugett som hon stekt lite i olivolja först sen hade hon gjort en omelett med tonfisk och lagt i den och tomater de va as gott! å frukt å grejer hade vi me :) asså känsnlan när vi gick ner i vattnet va störd, de som om att de va då man fattade att vi verkligen va här, folk borde tyckt vi va konstiga för vi typ nästan iaf skrek å skrattade som fan typ ^^ sen gick vi omkring lite i fuengirola å kollade runt lite gick förbi skolan å sen gick vi hem, vi hittade men de blev lite omvägar men de känns som om att de e lättare å hitta dit än hem iaf, vet inte om de e bra eller dåligt men ändå ^^ Snart är de middag iaf, klockan e halv tio men ja tycker de e ganska skönt att äta så sent. sen så tyckte marisa att vi skulle gå ut så de ska vi göra, får se om vi hittar nåra från skolan eller så men ut ska vi iaf, får se om vi hittar hem.. moahaha

De där är vår nya (gamla) lilla älskling ^^ ena bromsen funkar inte, styret e lite snett å de e punka men de e såå värt de ändå :) på bilden e de Marisa, Hilda och han som sålde cykeln.

en varm patricia som hels bara vill ner till stranden!! <3

en ganska dålig bild från stranden men de kommer nog garanterat upp fler!!
Sista bilden för idag tror jag, men första bilden på min värdsyster :D

Hejs sålänge :)

mums!

Det är så mycket ja vill skriva just nu, alla nya intryck å om familjen och allt som händer här och hemma.. men ja vet inte var ja ska börja.. jag ser hela tiden saker jag vill dela med mig av men jag har inte haft kameran framme så de får bli när de blir :) om en liten stund så ska jag och Marisa åka och hämta Hilda som kommer från flyget å de känns bra för de blir lite enklare då tror jag, när jag inte pratat på skype med folk så e de ända jag säger typ "si" och "no" och några få engelska ord.. flickan, Patricia 6 år är underbar, jätte glad hela tiden, vi säger inte så mycket till varandra heller men så fort jag kollar på henne så ler hon jätte stort å så vill hon att jag ska smaka på allt hon äter ^^ om jag fattade de rätt så kommer sonen Pablo hem på onsdag från nått jag inte uppfattat :P men han är iaf i madrid, försökte mig på att prata med honom i telefon å de gick inte alls bra haha. Marisa är jättesnäll verkligen hon kommer tvätta åt oss varje vecka och byta lakan i våra sängar, städa toaletten mm men då måste vi bädda sängen varje dag sa hon, de e ju typ ingenting :) de e verkligen lika varmt ute som inne också, får lite spader men ja insåg nyss att ja inte har nått element i mitt rum och när de e vinter så e de som kallast 10 grader kanske och de vill man ju inte sova i direkt ^^ men men! Marisa har bestämt att vi imorgon ska gå ner till playan med henne och patricia för att hon vill visa oss, dom ska bara vara med nån timme sen fick vi stanna om vi ville och då skulle hon göra iordning stora mackor åt oss att ta med, hon uppmanar verkligen till att gå ut å göra saker å säger hela tiden: du å hilda kan göra "blablabal" imorgon om ni vill :) ja de finns som sagt så mycket att säga men de kommer väl klarna med tiden kanske :)

Buenas noches :)

framme :)

jahapp, nu är jag hos min nya familj då.. huset är jätte gulligt och jag har en egen dörr in direkt till mig, gaanska sweet :) jag förstår nästan ingenting av vad dom säger men mamman kan lite engelska så vi stakar oss fram :) ikväll kommer hilda också å de kommer bli bra :) och jag har världens sötaste värdlillasyster, min bror har jag inte träffat ännu för han va nånstans tror jag? haha men nu borde jag byta om för jag håller på att förgås av värmen, men vill ni prata eller så får ni lägga till mig på skype, de e bara "moa-li".. skriver kanske mer ikväll :)

Adios amigos!

dags å gå upp!

jag ställde klockan på typ halv 10 men ja har inte kommit upp ännu, borde gå upp förjag har verkligen heldag idag :P ja ska hinna med att rösta eftersom ha inte kan göra de sen, å så ska jag hämta ut körkortet som har legat å väntat på mig jättelänge sen så ska jag till ksolan en stund för att typ söga hejdå till lite folk.. MAX säger ja bara, de har öppnat i arninge idag så dit ska ja hinna åka en sväng också haha sen så ska ja hem å hinna packa å göra mig iordning.. klockan 6 blir de fika hon min pappa för mina syrstar med medra ville hinna säga hejdå.. och sen efter de så ska jag ta mig till tegel eftersom det är i princip sista kvällen hemma och där kommer de va många ja känner så då kan ja passa på å säga heiiiidååå :) sen åker ja väl hem till jesper å sover i guess :) lättare att ta sig dit.

å så har jag ont i armen också.... jag tog ut min p-stav igår, för den va lite dum.. att ta ut den kändes knappt men de blödde en hel del och nu e den lite öm.. men sånt e livet ^^

nä nu ska jag nog ta å gå upp så ja hinner med allt :) PEACE!

RSS 2.0