Jag borde inte ha nån blogg!!

jag är verkligen sämst på att skriva i en blogg, känns inte som om att nån skulle bry sig om massaonödigt skit som står i en jävla blogg iaf :P men nu är de iaf inte långt kvar tills jag åker, jag ska vara på arlanda kl 0400 på fredag morgon så de börjar bli rätt hetsigt, nu helt plötsligt en vecka före kom alla på att man ska säga hejdå kanske så nu flyger ja runt som en vante känns de som, eller jag kan inte koncentrera mig på nått för har så mycket att tänka på, så just nu känns de ganska skönt att komma iväg för att kunna slappna av mer på ett sätt samtidigt som jag vill vara med alla ja tycker om.. HAHAHAHAAHAHAH hittade precis bilder ja inte kommer ihåg eller ja kom ju på de nu men ja hade glömt bort att de hade hänt ^^ från ett bullbak typ för nästan exakt ett år sen..
och ja, vi glömde sockret så de blev typ skorpor ^^
lite efter den här bilden kom en viss person hem lite full och spelade piano, de va kul haha
dagen efter antar jag, ser ut som frukost hon har i ansiktet!!
tillbaka till där ja va :P jag har insett för typ 5e gången att jag inte kommer få med mig all packning men jag försöker iaf övertala mig själv att de kommer funka.. mamma kommer ju ändå få skicka ner saker å ta med sig ner om hon kommer.. typ min snowboard, boots och allt, för jag kommer börja gråta om ja inte får åka nå snowboard haha, speciellt efter förra året när de inte heller blev så mycket åkning och när de väl blev av så fick ja gipsa handleden andra åket... SUCK. men annars får jag se till å lära mig surfa tillräckligt bra så ja kan komplettera med de nu i Spanien..
Jahapp, nu väntar ja på mamsen så vi kan åka förbi Täby centrum å fixa lite småsaker ja behöver ha med mig..
Henke ska fixa design till mig så nu e ja lite nöjd och förmodligen kommer ja inte orka lägga upp kläderna ja vill sälja men men e man lat så e man..
Nu vart de fan ett långt inlägg men ja hade lite tråkigt :P
/ eran ända och kära (?) carlo pozzi haha nejdåååååå.... PEACE!!

stOora problem!

frågan e om de e värt att ta bilen in till flip a trick finalen idag :O jobibigt val va?? ^^
som sagt, idag ska jag in till kungsan å heja på mina vänner, the unicorns :D wooho! sen vet ja inte va jag ska göra :O kanske  packa? :P haha nej, men jag har köpt resväska nu, å den e skiiit snygg (A) jag va med hanna i kista igår för å köpa den, så ja köpte ett sött armband, två nagellack och hårfärg! så de e kanske de man ska göra idag kanske! sen åkte vi hem till john för hanna hade lagat mat så de vart en middag med hanna, john å tim som förövrigt tog min teheloskuld i förrgår, de va ungefär som jag  hade väntat mig..... men helt okej ändå :) imorgon konfar sig min bror så ska nog köpa nått tjusigt idag kanske. men nu känner jag att jag inte har nått att säga för de är GAAANSKA ointresant :P

Wooho

tagit körkort idag, de va skönt! jag orkar inte skriva nått nu men jag hjälper iaf jesper packa inför way out west och sen ska vi kolla på alice i underlandet för han har inte sett den, men jag kommer antagligen att somna.. sen va ja ju på info möte idag också, de va inte jätte mycke nytt ja fick reda på men de va bra ändå :)
nä nu orkar ja inte.. god natt peepz!

25 snart 24 dagar kvar!

jahapp, vad har jag ägnat denna dag åt då? jo jag har varit med min vän caroline :) vi skulle först ha åkt till täby c för att kolla på resväska och shorts till mig men när hon skulle gå  till tåget så spöregnade de och åska gärnet så hon vågade inte använda paraplyt ifall hon skulle få en blixt på sig x) hihi. hon vart iaf BLÖT så hon kom hit istället. och eftersom strömmen hade gått här så bestämde vi oss för att pyssla lite granna, va gör man inte :)

GUUUU SÅ FINT DE BLEV! hihi'
Sen blev de iaf kina mat och en titt in till mitt nya hus.
Imorgon har jag uppkörning (:D:D:D:D) som jag förövrigt har bestämt att klara! sen så ska jag på ett info möte inför skolan i spanien (också :D:D:D:D) men nu ska ja mysa lite med jesper innan jag går å lägger mig för ja ska va inne vid körskolan vid 07.00 :O

jag efterlyser fortfarande nån som vill designa min blogg å folk som vill köpa kläder (A)


Hare så kult på restaurangen, HEEJDÅ!

26 dagar kvar!

jag har inte skrivit här på eeextremt länge och kände att de börjar bli dax. det är ju bara 26 dagar kvar tills jag flyttar till spanien nu :O anledningen till att jaginte skrivit är typ för att jag tycker att min blogg är FUL!!! HEHEhEhheHehhH så om nån känner för att göra den så får man gärna de (A)  sen så tänkte jag att jag skulle försöka att ha en liten bloppis nu innan jag åker för jag har hittat massa kläder jag inte kommer ha med mig och sen kommer jag ju ha tröttnat på den, så håll utkik för vem vet, kanske är ditt drömplagg :P nä men ja vill bara bli av med de, så de kommer va BILLIIIIGT eller? :S ^^ jaja nu har jag iaf kommit ihång med skrivandet litegrann iaf så får vi se hur de blir framöver :D


peace bitches! =)

FML!

.

RSS 2.0