Helgen

Jag har kommit på att jag är lat på att skriva på helgerna.. men men får bli måndagssumering :)
I fredags var jag ledig, de va skönt, va gjorde jag då? hm.. juste, jag städade lite å väntade på jesper sen när han kom så vet ja inte om vi hann göra nått vet bara att vi kollade på tv å jag somnade :P I lördags så åkte ja hemmifrån halv 8 och jobbade hela dan som flaggvakt i Arlanda på nån krosstävling med mina kära vänner :D sen åkte jag hem och städade lite och gjorde mig iordning för att åka till adrians 18års fest, men när ja va klar så vart de lite kaos hemma å ja ville inte dit längre men de löste sig som tur va så ja hade kul där :D sen fick älsk agera fylletaxi med sin brors moppe, ganska kul!! söndags vart deg och sen övningsköra lite med baba, de behövde jag.. nått jag däremot onte behövde var en john, en filip och en ansgar som körde i rumpan på bilen och gjorde mig jättnervös :P va i skolan en stund idag, slutade halv två så de va skönt, de vart sushi idag igen, som vanligt vegetarisk utan ägg ocg tofu :P men ja älskar de :D nu sitter jag och pratar med alexandra, en tjej i min skola jag inte kände förens för nån timme sen.. har kommit på att vi e lika x) men nu tvingar jesper mig att kolla på lost eftersom jag tydligen fortfarande ligger efter.. :P
Och ja glömde kamera sladden hemma så de får väl bli bilder imorgon eller nått.. :)
JUSTE! en sak till.. jag har en stalker i gran canaria.... -.- inte kul han smsar mig hela tiden och jag skriver tillbaka att han ska typ dra åt skogen (!) å typ att ja ska blocka hans nummer om han fortsätter, han är sämst, VERKLIGEN sämst på engenska men han skriver i alla fall att ja e hans darling å allt möjligt.. blir galen på människan!! hur han vart de kan vi ta en annan gång :p

Dagens ord: helg-parroquias, stalker-acosador.
Dagar kvar: 133!
//Moa-Li

Dagendagen

Jahapp, idag då.. skulle vart löpning på idrotten med hoppade över det, känner min inte helt frisk ännu.. haft samhällskunskap, geografi och historia idag också för den som kände att de skulle vara intressant att veta.. och jag är nu som alltid SÄMST på att komma på vad jag ska skriva om på uppsatser så min historia lektion gick åt åt att vela fram och tillbaka mellan massa random saker och vet väl egentligen fortfarande inte vad jag ska skriva om men de lutar åt josef mengele, han snubben som gjorde massa experiment med människor under världskrigen typ..
Efter skolan så åkte jag in till den stora staden med mina bröder, åt på tacobar och gick på bio. vi såg på den där typ gudfilmen, kommer aldrig ihåg va den heter men typ clach of titans eller nått liknande kanske 3d va de iaf.. känndes lite onödigt att de va de, som johan sa: de va en film man hade kunnat trycka in massa efekter i typ. men de va inte de så hade nog inte vart mycke sämre utan dem, filmen va iaf okej, inte bäst men en film värd att lägga pengar på iaf :)
Så just nu ligger jag i sängen, kollade hockey nyss men de slutade ju inte alls bra tyvärr så nu ska jag kolla lite lost så jag hinner ikapp jesper så vi kan kolla tillsammans :)

Glada bröder på tacobar!

Uppradade innan bion, tack för ikväll bästa bröder <3

Hittade en jättesööt bild på jesper hos hans mormor för ett tag sen, får se hur glad du blir när du ser den älskling, du är jättefin :) <3

Dagens ord: Biograf-Cine, bröder-hermanos
Dagar kvar: 137!

//Moa-Li

ojsan!

Ojojoj.. hur ska de gå att upptatera här när jag är i spanien undrar jag  :P jag menar, de va inte länge ja orkade hålla på med de här innan ja glömde bort de^^ Iaf, helgen da.. jag har varit hos baba fredag-söndag, jag har varit hemma hos jonjon men lite folk, lite kaoskväll :P men men, jag har ätit sushi med jesper och myst :) sen hat jag gjort gaddning #2 :D


Bilden vart spegelvänd men de står iaf I will always remember.

Och här kommer en jättenykter bild på min finaste!

Badkaret va hans grej <3

Förövrigt så tror jag att de blir sushi ikväll igen för min del :L mums :D

Dagens ord: tatuering-tatuaje, badkar-tina.
Dagar kvar: 139!


//Moa-Li

..

Sitter igen i samma datasal som vanligt.. kan man ju passa på att skriva lite. Igår så åkte jag först hem och åt och kollade lite hockey med lukas, sen så åkte jag och älsk till vaxholm och tog hand om maja lite, kollade lite tv å jag somnade självklart ^^ men ändå de va jättemysigt iaf :) sen så gick jag upp samtidigt som jesper och chillade galet på morgonen OCKSÅ najs ^^  sen har jag typ övat inför massa olika nationella prov hela dan och nu sitter ja och jobbar på vår (min, aminas och jasmines) och just nu är min uppgift att översätta en text från engelska till svenska!!! FÖR JAG ÄR JU SÅ BRA PÅ DE! sen har jag bara språk innan jag slutar och då ska ja hem å hämta lite grejer så jag kan åka till pappa.. måste kratta i helgen egentligen också men frå se hur de hinns med. men nu ska jag hjälpa till ite :P hejdååååååååååååå!

Dagens ord: packa- paquete, öva-práctica
Dagar kvar: 143!


Kanske lägger upp bild sen om jag orkar!

//Moa-Li


fördomar

-HAN ÄR JU HELT DUM I HUVUDET...
-hur vet du det?
-Ja men man ser ju de på han, ser ju ut som värsta tönten typ... 
Joho, ja sitter och skriver en uppsats om fördomar, vet inte riktigt vad jag ska skriva men de får gå ändå. Sitter i en datasal, den har jättedålig ventilation men ja gillare för de e typ ett av de ända ställena i skolan där jag inte fryser :p men nu va de såklart nån jävel som öppnade fönstret, BAJS! :) Nu e de stängt! och idag är det pluggdag med Marika, så vi ska sitta kvar nåra stycken å va lite produktiva.. sen vet ja inte mer :O äh vi får se helt enkelt.. Och ni får ingen bild!! :)
Dagens ord: fördom-prejuicio, ventilation-ventilación 
Dagar kvar: 144!

sova

ja är jätte trött och vill sova massa massa, och jag är extremt otaggad på morgondagens idrott, orientering!!! halv 9 på morgonen.... inte najs.. men som sagt är jag trött och nu ska vi gå och lägga oss.. somna till lite lost.. sweet!
Jesper är bäst <3 :D
Dagens ord: trött-cansado, sova-sueño
Dagar kvar: 145! eller ja nu e de ju torsdag så... 144 ^^
//Moa-Li

Halloo

hej igen, nu e jag själv så då kan ja ta mig tid att skriva lite ^^ visserligen har ja inte så mycket att berätta men vi va ju som sagt i vaxholm och kattvaktade oss lite, få se om vi ska boa oss där lite i veckan för vi tyckte så synd om maja (katten) när vi skulle gå. de va en jätte gullig lägenhet med utsikt över vattnet å grejer, och eftersom de ligger i samma hus som en pizzeria så åt vi ju självklart det också.. mm mmums ^^ ja så nu e jag i alla fall hemma, ligger i sängen å vill sova, men nej! jag måste plugga på om vatten (!!) för jag ska ha prov imorgon.
Haha juste, romina påpekade idag att de e bildfattigt hät å de kan jag hålla med om men jag orkar inte ta bilder på allt jag gör å jag vill inte lägga upp typ massa egobilder hela tiden heller :P visserligen har jag typ miljoner egobilder på mig själv på datan men känns inte riktigt som om att ja vill leka cool med dom men okej.. romina här får du iaf bild........ ^^
Och bara för att du klaga så kommer en jättefin bild på dig från popaganda i somras!! :P
Dagens ord: skola-escuela, prov-prueba
Dagar kvar: 146!

//Moa-Li

skooolaaa

JAG MISSADE BUSSEN I MORSE!!!!!kul.  just nu sitter jag i en datasal och skriver om narcissism. typ om en snubbe som va kär i sig själv dog och blev en påsklilja.. :O  jag fick inte skriva igår för jesper tycker jag är en tönt :D men iaf.. ööh, jag vart totally klar med rummet, åkte å åt i täby c men mamma å lukas sen tog jag mig hem till jesper och kollade distansutbildningar åt han tyå västa mycke medans han lärde Helena hur man använde iphonen.. ganska snällt av mig tycker jag :L idag så går ja i skolan till 4 å de e segt sen kanske vi ska åka till vaxholm å ta hand om en katt ^^ inte mycket mer.. nu måste ja springa å äta lunch.. spring spring... hejs!

// Moa-Li


nästan klar..

WOHOO snart slipper ni höra tjat om att jag fixar i rummet, grattis ^^  Jag har hunnit fett långt idag måste ja påstå, jag har flyttat upp min säng på mitt loft och grejer, typ nästan allt är rensat också, eller iaf lagom mycket..  Och nu e ja nästan frisk också, eller så pass frisk så man måste gå till skolan. de e typ jätte mega vår ute just nu, såå härligt, så ja och lukas gick ut för att han för första gången (typ) skulle köra min gamla moppe, eller ja nu e de ju hans men ändå, och den gick åt helvete, helt nyservad men helt pajj typ, eller ja den går ju som den ska, nästan men de verkar som de e nått fel på hela elsystemet typ, lite läskigt tycker jag.. men jag (eller nä, lukas*) kanske kan få en liten bondpöjk att kolla på den :D vår betyder att det snart är sommar och om de snart är sommar så måste jag ha ett nytt jobb eftersom jag klantat till mig lite med allt annat (A) ja tänkte att jag kanske kunde hitta nått annat än restaurang jobb den här gången, fritids vore kanske lite kul? eller du kanske vill ge mig jobb? :D nog om de, ikväll så ska vi väl antagligen kolla LOST, eller vem vet, kanske gå ut en stund eftersom vädret är så awesome.. Och med vi menar jag mig och jesper såklart :) <3 å så ska vi äta pizza, jag ska de iaf, jesper ska äta falafell efter en lång diskussion om vad han skulle ha :P Jahapp, skola imorgon då.. Ocoolt!
Dagens ord: älskling-querido, promenad-caminar
Dagar kvar: 148!
//Moa-Li

CrachBoomBang!

Jahapp, nu sitter jag vid datan igen.. Ovanligt ;) iaf.. Jag gick aldrig ut till dom andra, men ja va duktig å hängde tvätt :P sen åkte jag och lillebror hem till pappa för att fira storebror, trevligt trevligt :) låter inte som om ja kanske haft en så jätte spännande dag men vänta ni bara ^^ när vi ska åka därifrån sätter vi oss i bilen och åker, kommer nåra hundra meter och så ser vi att en elledningsstolpe ligger rakt över vägen, sen får vi syn på en voltad bil flera meter in i skogen, det står en tjej utanför bilen men rickard (syrras kille) går ur bilen för att kolla, hon tjejen kom väl dit inte allt för långt före oss och står och är helt förtvivlad typ men tror hon ringt 112 redan men jag vet inte.. rickard sitter vid bilen tills brandkåren kommer och pratar med killen i bilen, han va tydligen helt blodig i ansiktet å kunde inte röra nacken, men var vid medvetandet och kunde prata.. sen kom det iaf fall stört mycke räddnings tjänst, två brandbilar, en ambulansbuss, ambulans helikopter, två polisbilar, bergningsbil och sen kom nån elbil också när jag och lukas gick förbi eftersom de va helstopp pga ledningen.. ganska scary faktiskt.. de vart en hel del bilar som blev stående och självklart är ju alla nyfikna och går dit som publik typ, värsta lilla killen också han borde inte stå där å titta tycker jag.. men iaf jag och lukas gick förbi och mamma hämtade oss på andra sidan, men vi åkte hem istället alla tre, jesper skulle vara med en vän så vi ska ses imorgon istället :) mys! så nu ligger ja bara i sängen, pratade visserligen nyss med den omtalade mannen :>♥ men just nu ligger jag som sagt bara här, men funderar på att gå ut till familjen men de låter som om dom kollar fotboll, eller ja jag vet att dom kollar på Él Clasico, och jag känner inte för de just nu.. Ja men något hände iaf den här veckan.. WOHO veckans händelse att nån krocka, jag borde skaffa mig ett liv! äh.. eller bli frisk först kanske!
mamsen sliter på :P
//Moa-Li

Kom på en sak

Jo ja kom på att jag har ju inte sagt vad de e ja ska göra i spanien egentligen.. jo de e så att jag kommit in på en svensk skola i spanien, ett gymnasium som ja ska gå ett kompletterande år på.. kommer alltså tillbaka till trean igen. skolan heter el colegio sueco och mer info finns på http://www.svenskaskolancostadelsol.net .. WOHOO då vet ni :) kommer ha de galet najs iaf :) 
//Moa-Li

GRATTIS

Grattis till min storebror som fyller år idag :) wohoo :) 
// Moa-Li

FixFix

Idag är de fixar dag i trädgården :O moster med respektive och kusse ska va här å fler typ.. men själv sitter ja här inne bara, känns ganska elakt måste ja säga ^^ jag får väl typ fixa maten eller nått istället, kanske gå ut å göra dom lite sällskap iaf, hm.. jo de ska jag nog.. alltså, lövkrattning och eldning står på agendan idag, eller ja inte för min del då men men.. Tråkigt väder att va ute i btw.. :O  Men jag ska nog städa lite till i mitt rum.. och försöka orka ta mig till älsk :) 
Dagens ord: kratta-rastrillo, elda-ardiente
Dagar kvar: 149!
//Moa-Li

FÖRSVINN

Jag är fortfarande sjuk och inte nog med de, de är värre idag :/ jävla jobbigt att inte kunna andas med näsan å skit och febern gör mig yr.. Men eftersom vi ska ha fotografering inför visningen nu på tisdag så måste jag ju rensa och fixa i mitt rum iaf för mäklarna tar ju inte hänsyn till att nån liten skit har lite feber så jag har kämpat på, är verkligen helt slut nu..Och nu ser de bara jätte kaos ut för ja inte är klar (bild) Hade ju planerat att åka till Jeppon också men nu blir de "Fredagsmys" med mamsen och lillebror, jätte mysigt verkligen (A) haha nej men de e ju inte helt fel de heller faktiskt :) 
haha juste, mamma satte på sig en bebis mössa vid maten idag och lekte typ psykstörd de va kul! (också bild)
En liten del av kaoset!
   En liten del av kaoset!
    Yes there she is!
FYFAN FÖR SLEM!! nu måste jag gå å snyta mig!  CIAO!
Dagens ord: städa - limpio, rensa - claro
Dagar kvar: 150!

// Moa-Li

.

Fortfarande sjuk och de har inte hänt så mycket mer än att jag kollat lost och ätit kladdkakssmet med Jesper <3 
Dagens ord: hosta - tos, kladdkaka - pastel.
Dagar kvar: 151!
//Moa-Li

sängen <3

Har känt mig lite sjuk idag så jag har inte gått upp ur sängen ännu faktiskt. Funderar på att ta mig upp så jag hinner duscha innan Jesper kommer. Det blir nog lite LOST ikväll då antar jag men först ett nytt avsnitt utav 90210 (mm, know he love it (a)). Jag har inte fått något svar från kommunen ännu, men hade jag inte förväntat mig heller, bara gått en dag och kommuner brukar ju kunna vara rätt sega. Btw har jag kollat lite resor idag också, hittade bra alternativ men säger inte va de e förens jesper fått se och vi bestämt om de ens kommer bli av..
Jag har inget vettigt att säga så hejs!

här skulle de inte sitta fel å va just nu.
     här vill jag va!
Dagens ord: säng - cama, spegel, espejo
Dagar kvar: 152

//Moa-Li

SMAART B-RUD!!

jag tror att det är 14 dagar på en vecka (y)(y)
sen fick en smart bejb mig att inse att de är ju inte mkt mer än 300 dar på ett år så ja räkna om å kom på att de idag den 7e april är 152 dagar tills jag börjar :O

//Moa-Li

Vadå att jag har tråkigt!

Sitter man å spelar "tjejspel" på typ jesper.nu asså sånna där småbarns spel där man typ ska klä en kändis..... DÅ HAR MAN INGET LIV!!!! (a)
Iaf, Jag har faktiskt varit duktig idag, fast de e lov så pallrade jag mig till skolan för att plugga med mina två kära ig-barn-kompisar, eller? :)))) och Marika (handledare). Fick ett omprov gjort iaf annars vart de mest bara babbel.
Sen har jag faktiskt mailat kommunen och sagt att jag kommit in på skolan så ska vi se vad ja ska göra nu för att skolpengen ska gå dit den ska.
Känns som om de va länge sen jag träffade min baby :( fast ja sov hos han senast i lördags och innan de i onsdags, inte länge egentligen men saknar hans famn ändå.. Hur ska jag klara mig utan min Jesper i Spanien liksom :O ♥

Dagens spanska ord: kylskåp - refrigerador, dator - ordenador.
Dagar kvar: 300

PÖÖSS

/Moa-Li

ööh, börja skriva?

Hej Hej Hallå!


Jag har funderat på om jag ska börja skriva här? har tänkt på att de kanske kunde vara kul medans jag kommer vara i spanien :D för gissa vem som har kommit in på skolan som jag skrivit om??? :D:D:D wiihoo, dock så finns det ju jobbigheter med allt och i det här fallet är det att jag inte vet hur de kommer bli med älsklingen min :( <3 men iaf, skolan.. om inte för eran skull så för min egen så tänkte jag att jag kanske nån gång kommer vilja komma ihåg hur kul eller tråkigt de var i spanien så då kunde ju en blogg hjälpa mig på traven  ^^ Så jag tror ja börjar lite smått nu inför alla förberedelser med mera och för att vänja mig vid att komma ihåg att skriva, hehe.
kommer förhoppningsvis att skriva lite om alla steg påvägen dit

Men till att börja med får ni nöja er med att det är: 301 dagar tills jag börjar!

<3

//Moa-Li

RSS 2.0