nämen!!

hm.. ja du, nu undrar ni säkert va denna mannen gör i mitt inlägg.. eller så bryr ni er inte ett skit men iaf! de får ni höra lite senare i inlägget.. först tänkte ja försöka hitta på något annat kul å berätta men de e torrt i tankefloden så att säga så ja går väl direkt in på bilden.. eller nä haha! ja har bokat biljetter till krakow de 9-12 april för då ska min svenska klass åka dit på studiebesök :D fett kul.. sen va jag sååååååååååååååååååå nära på att boka biljetterna till andorra å precis när carro skulle trycka på boka knappen insåg hon att de skulle kosta 880 kr extra bara för att ta med sig brädan å de SÖG JU HÅÅÅÅRT!

på lördag ska vi till Cordoba med skolan, det ska tydligen vara meeega fint där så de kommer bli najs! sen på kvällen så e de hittills iaf tänkt att de ska va maskerad å de e ju alltid kul haha!

men okej mannen på bilden är Ulf Månsson, förvaltningschef för Bildningsförvaltningen i Avesta.. ja å varför e han på min blogg för? jo för att Vallentuna kommun inte tänker tillåta mig att gå utomland ett år till och jag vill verkligen till Kenya å gå skolan sista året där så då ska ja kolla om jag får skolpengen med mig om jag bor i just Avesta för isf så skriver jag mig hos min faster :) NU VET NI!! de va inte mer intressant än så.

 

nu ska jag skriva en saga till digitalt skapande.. önska mig lycka tiiiiill :)

natti!


ok? haha


Fuck regler.. jag har vart på ikea!!

// tönten!

GRATTIS TILL BROR MIN 16 ÅR!

hej hej! detta inlägg tillägnas min söta bror som fyller 16 idag och för att jag inte är hemma å kan säga grattis!
och eftersom jag inte kan sjunga för honom så bjuder jag på en sjönsång utav pojken själv!


å så massa fina bilder :D

från då..

till nu..

och allt där emellan i miniatyr!

du e allt bra konstig du.. men ja gillar dig ändå!!  :)

GRATTIS IGEN DIN BUSE!

 

// din syster! <3


grim dissa centralskolan.. PÅ HAN!!

ligger i min säng å degar å försöker plugga.. gick upp 10 idag för jag hildur å carro skulle kolla på delfiner.... men nej den verksamheten hade stängt xD hahahah fail men då gick vi istället en långpromenad bort till castillot där vi satt å bara pratade massa å hilda åt frukost som hon köpt, å bjöd på kaka å klementin! de kändes som om vi va med i en reallity serie på typ mtv eller nått tyckte jag men de glömde ja påpeka haha! rätt som de va när vi satt där så fick jag syn på en bekant människa..

de va en gubbe som i fredags kom fram till mig, carro, grim å edvin när vi va påväg ner mot stan, han stannade oss å frågade om vi pratade engelska å sen började han förklara att han hade parkerat sin bil i ett garage å sen gjort massa saker å tappat alla pengar å åkt taxi hit å dit å sen så visade det sig att han hade parkerat bilen på ett annat ställe långt där ifrån men hade inga pengar till taxi å ville låna 9 euro.. vi trodde inte riktigt på honom och ingen hade pengar utom grim, men så sa han att han kunde ta grims nummer å ringa honom dagen därefter så han kunde få tillbaka dom, å grim tänkte "äh fan, ja tror på karma" å gav han 20 euro.. såklart fick han inte tillbaka sina pengar.. men så iaf så då sprang jag och carro efter honom å precis när vi kommer fram så står han å pratar med ett medelålderspar å jag hör honom säga något om garage å hela sättet han säger de på va exaaaaakt samma som han sa till oss, fast med en lite annan situation.. så då säger vi; "du är skyldig oss pengar" han; "ja vet" å så börjar diskussionen å han säger bara att han inte fått tillbaka bilen ännu å massa skit å säger till dom två att han bara ljuger å dom vart typ glada å hoppades att vi skulle få tillbaka våra pengar typ.. å så står vi å pratar me han ett tag till å han vägrar erkänna att han lurat oss på pengar å säger att han ringer på måndag å massa, vi ber om hans nr istället å han påstår att han inte har en telefon å massa skit.. som slut kläm utbrister carro ; "DO YOU BELIVE IN KARMA?????" å han säger aa men då går vi bara. haha mongo gubbe!

men iaf vi gick sen till mira mar men de va stängt, ja har för mig att ja har vart där på en söndag förut å att de va öppet, men tydligen inte.. haha! sen dess har ja bara åkt hem, kollat på dear john å sen försökt plugga.. funderar på å ut å springa för de skulle grim göra.. å ja kan ju inte va sämre!! haha

ciaoo sålänge!

fan va du e snygg! oj ja menar.. de kliar på min rygg

min da har bestått utav följande!! vaknade kl 14 typ låg kvar tills de va lunch vid 3 å då kom carro sen vid 4a så åkte hela familjen inklusive carro nu mera till marisas bror som bor en liten bit härifrån uppe i bergen.. det var massa släkt där, de va kul.. sa inte så mkt men dom alla e jätte trevliga.. där möttes vi iaf av

denna mega utsikt.. och denna hårda hund och tre andra..

det visade sig dock ganska snabbt att så inte va fallet... en av världens gosigaste!!

sen var de hemgång, svängde förbi miramar å bytte en present som va pablos, köpte munk åkte hem..

ja kunde verkligen inte bestämma va jag skulle göra å fick lite ångest för ja ville inte sitta hemma men ja ville inte göra nått annat heller riktigt, eller jo men skit samma, de slutade iaf med att ja följde hilda när hon gick till manú å skulle träffa nåra, tänkte fylla på min mobil med pengar gick feeeett långt, hitta inget som va öppet, mötte maria, grim å lucas, hängde en stund, tryckte på fel knapp så ja ringde på en dörr istället för å tända lampan, beställde en aaas vidrig irish coffee som ja bara åt upp grädden på gick ännu mer.. å nu e de cola å rödbetschips (dom e faktiskt goda, å så känns dom liite nyttigare iaf ^^) som gäller tills ja somnar.. vilket ja boorde göra nu men nähepp!!

imorgon ska jag ut på haaaavet å kolla på delfineer :D hihihi awesome!!

ja ska försöka summera mitt jullov lite när ja har tid :) hehe

hasta mañana!!

tillbaka :D

hej hej :) nu är jag tillbaka i spanien igen och det är äldigt sköööönT :D mennee ja har inte tid att berätta om mitt jullov just nu för ja sitter i skolan å ville bara komma igång med skrivandet igen :p men de kommer som sagt :)

peeeeeeace


RSS 2.0